Bingo som hobby

Bingo har vært en hobby for nordmenn gjennom mange generasjoner. Men både samfunnet og bingospillingen har endret seg med årene. For bare noen år siden måtte man dra til en bingohall for å spille. Bingohaller finnes fremdeles, og utenfor byene samles man fortsatt i samfunnshus for å spille bingo.

bingo_426270907

Ubegrenset bingospilling

Det er gøy å spille i en bingohall, og møte andre mennesker mens man koser seg med spillet. Men denne formen for bingo har også sine begrensninger. Selv om noen bingohaller arrangerer spill ganske ofte, er det også mange haller og samfunnshus som bare arrangerer bingo en gang i blant. Da kan man måtte vente i dagevis på neste anledning til å spille. Men dette har internettet løst. På internettet arrangeres bingospill flere ganger daglig, så man kan spille når det passer.

Den sosiale siden

I tillegg til spenningen ved spillet, har bingo alltid hatt noe sosialt ved seg. Hva skjer med det sosiale når man spiller online? Det er ingen grunn til bekymring. Det sosiale er godt ivaretatt også på nettet. Der arrangeres det chatter før og mellom spillene. Både spillerne og bingoverten deltar i chatten, og noen ganger byr verten også på egne spill på chatten. Dermed kan spillet være like sosialt som i en bingohall, og hvis man ikke vil være sosial, kan man holde seg vekk fra chatten.

Andre fordeler med online bingo

En annen fordel med å spille på nettet, er at tallene på bingoloddet blir merket automatisk. Da går man ikke glipp av tall, og man kan spille med mange bingolodd samtidig. Man kan til og med hente en kopp kaffe eller sjekke nyhetene mens spillet er i gang, uten å gå glipp av noe. Dette er også praktisk hvis telefonen ringer, eller hvis noen ringer på døra midt i spillet.