Fotball som hobby

Ønsker du en engasjerende hobby som setter følelsene i sving er fotballsupporter hobbyen for deg. Kjenn på lykkeruset når laget ditt vinner, eller samholdet når laget taper. Du bør være genuint opptatt av fotball, men det er ingen nødvendighet at du har en fotballkarriere bak deg. Mange fotballsupportere har mest erfaring av å se på fotball og å mene noe om fotball.

En av de største supportergruppene i Norge er supporterne til Liverpool. Liverpool FC er et av Englands beste lag og engasjerer fotballfans over hele verden. Ved å støtte Liverpool vil du garantert oppleve et sterkt samhold, for supporterne er mange og du finner dem overalt. Liverpool er også en tradisjonsrik klubb som er lett å bli glad i. Klubben har gode verdier og holdninger, noe som gjenspeiler seg i trenere og spillere som har spilt eller spiller for klubben. En ekte Liverpool supporter bør også ha drakter som viser at de støtter klubben sin.

Når du har fulgt laget ditt gjennom noen sesonger og opplevd opp og nedturer, kommer de fleste supportere til et avgjørende valg i deres supporterliv; å dra for å se laget sitt live. Fotball er flott på TV med engasjerte kommentatorer, men alle som elsker fotball bør reise å se laget sitt på deres hjemmebane. For Liverpoolsupportere betyr dette å dra til byen Liverpool i England.

Der har Liverpool sine hjemmekamper på Anfield Road og byen er vant til å ta imot nordmenn som heier på byens stolthet, nemlig Liverpool Football Club. Opplev stemningen før kamp på en av de populære barene rundt Anfield Road og la deg rive med når supportere fra hele verden synger You`ll Never Walk Alone for laget sitt i Liverpool. Når du har tatt turen for å se nettopp ditt fotballag live vil du sitte igjen med en opplevelse du sent vil glemme.